Speciaal voor onze allerliefste Naomi
Dag onze allerliefste schat,
Ik heb je al op verschillende manieren proberen te bereiken, maar de verbinding in cambodja is hier zo slecht. Heb je trouwens een paar dagen geledenwel al een mailtje gestuurd naar jouw gmailadres, ik weet niet of je het al gelezen hebt. Met de GSM heb ik niks van verbinding dus een smsje lukt ook niet. Daarom zal ik het eens via onze blog proberen.
Lieve schat, zoals je wel al gezien zult hebben oponze foto s hebben we hiereen fantastische tijd, maar we missen je wel heel hard hoor. Ik hoop dat met jou ook alles fantastisch gaat en nog een paar weekjes school en de vakantie kan voor jou ook beginnen he. Voor de proeven die je moet doen op school, kan ik u maar 1 raad meegeven : Doe gewoon uw best en alles komt in orde.
Ik hoop dat we je eens kunnen lezen hier op de blog, hoe het met jou gaat en welke leuke dingen je zoal hebt gedaan.
Vele groetjes, knuffels en kusjes xxxxxxxxxxxxxxxxx
vanwege Papa en Marijke
Bedankt papa, dat je zoiets voor mij schrijft. Ik mis jou ook heel erg! En ik ben door naar het 5de, al mijn toetsen waren goed. Nu moet ik er nog een paar maken, maar dat zal geen probleem zijn. Ik hoop dat ik jou snel terugzie. Groetjes van je prinsesje xxx Naomi