Rondreis Thailand - Cambodja

Laatste dag Koh Tao

Dag lieve familie, vrienden en collegaatjes,

Ziezo we zijn aan onze laatste dag Koh Tao begonnen en ons scooteraccident niet meegerekend hebben we hier een fantastische tijd gehad. Het heeft toch enkele dagen geduurd vooraleer we pijnvrij waren, maar gisteren toch nog lekker 2 duikjes kunnen doen bij de fantastische duikclub Impian divers. Verder hebben we ook genoten van het eten, de vodka buckets (zie foto), de leuke mensen en de fantastische lekkere, soms wel eens pijnlijke, massages.Gisteren hebben we al op een mooie, onvergetelijke manier afscheid genomen van onze Nederlands architect Raymond en zijn Canadees vriendinnetje Milene (weet wel niet of ons Canadeesje zich er nog iets van herinnert, want was precies Hangover Part III) Morgen rond 10u15 nemen we de boot en de bus richting Bangkok en als alles vlekkeloos verloopt arriveren we rond 20u30. De volgende dag gaan we een volgend avontuur tegemoet in Cambodja. Ziezo lieve mensen geniet van onze teksten en foto s en we horen elkaar binnen enkele dagen.

Vele groetjes vanuit Koh Tao

tante frieda

Terug mooie foto's en spannend verhaal. Jullie zien er gelukkig uit! Houden zo!
Hier is het al een hele dag aan het regenen :-(
Neem wat zon mee bij jullie terugreis.
Nog een prettige tocht verder en tot later,
Kusjes,
tante frieda

Ma

Ben blij dat alles in orde is bij jullie
Hier bij ons ook alles OK
Nonkel Dirk is met spoed opgenomen in het ziekenhuis met galcrisis, en is nu geopereerd, klinkt nog altijd heel verward door de pijnstillers en de narcose

David

Tom, ik heb je een mailke gestuurd ivm abo van de Buffalo's. Komt er op neer da ge een mail moet sturen naar [email protected] om uw plaats te reserveren. Geniet nog van je reis en tot binnenkort.

Schuune foto's trouwens!

marijke en Tom

Wens Dirk alvast heel veel sterkte en beterschap vanwege Tom en Marijke

wim vh

Hey explorers,
Het gehele Angkor Wat-tempelcomplex is SPECTACULAIR!!! Neem er jullie tijd voor! (Tip: Bayon, megavroeg voordat de andere toeristen er zijn... wij waren daar rond 0515 al ter plaatse met tuktuk en private driver, helemaal alleen met enkel het geluid van de exotische vogelkes en die tientallen 'mysterious smiling faces'... KIPPEVEL, echt waar!!

In Siem Reap stad zelf, zeker eens bezoekje brengen aan bar-resto 'The Red Piano', DUVELKES en LEFFES zullen jullie bijzonder smaken... (je kan niet missen, op de hoek van Pub-street, the place to be for exiting nightlife!).
Dienen eigenaar van Red Piano is Geert Caboor, nen kerel uit Evergem die daar al een jaar of tien zit. Vroeger had hij zijn cafe, de rode piano, 100m van onzen Vlasmarkt... it's a small small world after all...

Anyway, enjoy!!!

Grtz W

Tom en Marijke

Ok Mister V H merci voor de interessante informatie, maar 05u15 is wel heel vroeg zenne. :-) Neemt niet weg dat we toch een pogingske zullen doen.
Morgen vertrekken we richting siem reap voor een dagske of 3 en diene Red piano moeten we wel zeker vinden zulle.

Grtz