Rondreis Thailand - Cambodja

Verslag Bangkok (17/05 tot 20/05)

Hallo allemaal

Hier zijn we dan. Even alles kort op een rijtje zetten van begin tot op heden, maar een foto zegt meer dan 1000 woorden, dus verslag zal kort zijn :-)

Buiten de huilende baby's en de irritante snurkers is de luchtvaartmaatschappij Finnair een echte aanrader. goeie bediening, lekker eten en goeie films gezien. alleen een ietsepietsie slaaptekort. Aangekomen in Bangkok taxi genomen richting ons hotel Rambuttri in Bangkok, goeie prijs kwaliteitsverhouding. even uitgerust en dan de buurt gaan verkennen en gedaan waar we goed in zijn DRINKEN :-) de bieren singha en Chang zijn echte aanraders en verfrissend en niet duur. Het eten is eveneens super en voor 1,5 euro heb je al lekker gegeten.

Na een goeie nachtrust hadden we onze eerste activiteit nl. een 5 uur durende fietstocht door Bangkok. zeker te doen als ge wat sportief zijt zoals wij :-) meer info op www.covankessel.com

Na een leuke en leerrijke tocht blijven plakken in de Geckobar aan ons hotel samen met onze Nederlandse huisarts Jantinne en de Italiaanse zakenman Filipo. Vandaag zondag eens lekker uitgeslapen en nu bezig met onze blog zoals ge ziet. Voor de rest is hier warm met af en toe eens een verfrissende sneeuwbui en kunnen we genieten van allerlei geuren (kruiden, zweetgeuren, uitlaatgassen en zoveel meer)

Morgenochtend vertrekken we voor 2dagen naar Kao Yai voor een nieuw avontuur meer info op www.greenleaftour.com

groetjes uit het bruisende Bangkok en tot later. Geniet alvast van de foto's zoals wij hier constant doen

GENIETEN VAN HET LEVEN

Marijke en Tom

Ben

Leuk te horen dat alles goed gaat daar :-)Ik kon geen bericht sturen over de uitslag van Gent via mijn gsm want het ging niet.

Maar ik zal u gerust stellen ze hebben met 1-5 gewonnen met een paar heel mooie treffers el ghanassi,2x jorgensen,mareval ,coulibaly :-)

Van de middag de terugmatch,maar het zal wel in de sjakosh zijn ;-)